Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στις 17/03/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011 

Στη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στις 17/03/2011, από κοινού οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ (επίσημες & δήθεν αντάρτικες) και της Νέας Δημοκρατίας καταψήφισαν το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης που καταγγέλλει τη κατάργηση σχολείων και το πλαίσιο πάλης που προτάθηκε. 
Έφτασαν μάλιστα στο απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό ολίσθημα, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μεθοδεύσεις τους, να εκκενώσουν την αίθουσα από τους παρευρισκόμενους γονείς, δασκάλους, καθηγητές, μαθητές και όσους πολίτες με ενδιαφέρον παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση.
Στην κεκλισμένων των θυρών συνεδρίαση, ΠΑΣΟΚ & Νέα Δημοκρατία, αποφάσισαν να συνταχθεί κάποιο ψήφισμα στην Αθήνα με ευθύνη του κ. Παρασκευόπουλου, επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το ΠΑΣΟΚ. Και εμείς ρωτάμε: με τη σύμφωνη γνώμη της κας Διαμαντοπούλου;
Τελικά, ενώ η συνεδρίαση είχε επείγοντα χαρακτήρα, οι παραπάνω σύμβουλοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ κατέληξαν σε ένα χλιαρό, άχρωμο & άοσμο, δίχως αγωνιστικές προτάσεις ψήφισμα, το οποίο την επομένη θα παρουσίαζαν εγγράφως. 
Παραθέτουμε το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης & τις μορφές πάλης που προτάθηκαν.